שרון סער2 ביוני 2018לילות רמדאן ברהטהשבוע התארחתי ברהט, העיר הבדואית הגדולה בארץ. רהט (שמשמעות שמה בערבית קבוצה של אנשים שחיים יחד) הוקמה בשנת 1972 במסגרת תוכנית ממשלתית...
שרון סער2 ביוני 2018עטאייף - הממתק של הרמאדןאחת מנקודות השיא בסיור לילות רמאדן ברהט, בו השתתפתי בשבוע שעבר היה סדנת העטאייף בביתה של ג'ולייט באדר. האמת היא שמקורו של העטאייף...
שרון סער2 ביוני 2018סלט עמבה (חמוצים בסגנון ערבי)בחנויות התבלינים נתקלתי לא פעם בתערובת שנקראת תבלין לעמבה. כששאלתי למה מיועדת התערובת נאמר לי תמיד "לחמוצים". חמוצים? הייתי סקפטית...
שרון סער2 ביוני 2018מרק יוגורט עם פריקהמתכון מסורתי מהמטבח הערבי. טעמו של המרק חמצמץ ועדין והוא בעל ארומה ייחודית המתקבלת מהפריקה המעושנת. בניגוד למרקי היוגורט האחרים המוכרים...