036-1.jpg

הצטרפו ליותר מ-13,000 עוקבים וקבלו מתכונים ישירות למייל

תודה על הרשמתך!

  • שרון סער

פריטטה לארוחת ערב מפנקת


כשאני רוצה לפנק את בני הבית בארוחת ערב קצת פחות שגרתית, בלי להשקיע יותר מדי זמן או מאמץ, אני מכינה פריטטה.

פריטטה היא ספק חביתה ספק פשטידה. מקורה בספרד או איטליה (תלוי את מי שואלים....) וגדולתה בכך שאפשר להכין אותה עם כל דבר שאוהבים. לחם טוב, כמה גבינות וקצת ירקות חתוכים גס, ויש לכם ארוחת ערב לתפארת. אני מציעה כאן 2 מתכונים שונים,שניהם נפלאים. רק להקפיד על שיטת ההכנה, מחבת איכותית, וזו כל התורה כולה.

פריטטה | רוקחת החלומות

לפני הכל - מחבת אחת טובה במיוחד - חובה!

המחבת שלי - מהדור החדש של סדרת ATLAS, סדרת הדגל של ARCOSTEEL. הדור החדש מיוצר בטכנולוגיה חדשה ומתקדמת Thermo FID tech, כולל ציפוי Hard Anodize פנימי וחיצוני, עפ"י תווי תקן המחמירים בעולם (התקן הגרמני והתקן האמריקאי FDA) ובעלי אחריות לכל החיים.

בלי להכנס ליותר מדי פרטים טכניים, בשורה התחתונה קבלתי מחבת מקסימה ונוחה מאוד לשימוש, עם הולכת חום מצויינת ואחידה, עמידות גבוהה, אפשרות לשימוש בתנור אפיה וגם שטיפה במדיח כלים (למרות שתכ'לס אין כמעט מה לנקות, אז כדי כך ה- NON STICK יעיל), וכשאני מקבלת מוצר מנצח - אני ממליצה בשמחה.

פריטטה תרד וגבינת עיזים (6 מנות)

מה נצטרך?

1 כף שמן

2 כרישות טריות ויפות

1 חבילה תרד צעיר וטרי

150-200 גר' קוביות גבינת כבשים טובה או מטבעות של גבינת עיזים

8 ביצים L

מלח, פלפל שחור

ומה עושים?

1. שוטפים את הכרישה, מייבשים ופורסים את החלק הלבן לטבעות דקות.

פורסים את הכרישה לטבעות