שרון סער7 באוק׳ 2016להתפנק עם גויאבהמכל עונות השנה החורף היא העונה האהובה עלי ביותר, אבל מיד אחריה (או תיכף לפניה, תלוי איך מסתכלים על זה) - הסתיו. קודם כל כי הסתיו מסמל את...
שרון סער1 בפבר׳ 2016פורל ים נורבגי - אדמדם, עסיסי וטעים להפליאהפורל הוא אחד הדגים האהובים עלי. כמו הסלמון בן משפחתו, הוא גדל במים מתוקים וקרים, בטמפרטורה של כ-12 עד 14 מעלות. בגלל נטייתו לשחות נגד...
שרון סער24 בינו׳ 2016אורז עם תרד של נורה – מתכון מקורי וגרסת פודי’ס מהממתמאז שחזרתי מבולגריה אני חולמת על האורז עם תרד של נורה. על הנסיעה שלי לסדנת צילום בבולגריה כבר סיפרתי. חזרתי משם עם כמה מתכונים נהדרים,...