שרון סער6 במאי 2016קלפטיקו קפריסאי גנובהבלוג שלי הוא ממש לא בלוג של טיולים, הוא לגמרי בלוג של אוכל. אבל כשאני מטיילת - אוכל הוא חלק בלתי נפרד מהחוויה. כשאנחנו בחו"ל אני תמיד...
שרון סער2 במאי 2016מוסקה יוונית אמיתיתמוסקה – אחת ממנות הדגל של המטבח הבלקני. מי לא מכיר? מי לא אוהב? נכון, זו לא מנה פשוטה להכנה, ובדרך כלל לא נטרח להכין בבית, אבל לפעמים,...
שרון סער9 באפר׳ 2016פרחים בצלחת - חלק ב': סלט אביבי ופרחוניבחלקו הראשון של הפוסט הזה (פרחים בצלחת - חלק א') סיפרתי על השימוש בפרחי מאכל במנות כאלה ואחרות כדי להוסיף להן טעם וארומה, ולא פחות מכך -...
שרון סער8 באפר׳ 2016פרחים בצלחת - חלק א': פרחי קישואים ממולאיםפרח, כבר אכלת? ואני לא מתכוונת לכרובית או ברוקולי, אלא לפרחים ממש, כאלה שניתן לשים באגרטל - צבעוניים, ריחניים. יש בהחלט פרחים כאלה, פרחי...
שרון סער24 בינו׳ 2016אורז עם תרד של נורה – מתכון מקורי וגרסת פודי’ס מהממתמאז שחזרתי מבולגריה אני חולמת על האורז עם תרד של נורה. על הנסיעה שלי לסדנת צילום בבולגריה כבר סיפרתי. חזרתי משם עם כמה מתכונים נהדרים,...