036-1.jpg

הצטרפו ליותר מ-13,000 עוקבים וקבלו מתכונים ישירות למייל

תודה על הרשמתך!

  • שרון סער

כדורי בשר בהשראה פרסית


בשבועות האחרונים, החורף סוף סוף מפנק אותנו. מה זה מפנק... מעניק לנו מהמיטב של המיטב שלו. כבר כמה שבועות ברצף שחורפי כאן.

גשום יותר או פחות, קר יותר או פחות, אבל אין - אפילו לרגע - שמץ של הרגשה שהחורף נטש אותנו או מתכוון לנטוש בקרוב. השנה הוא כאן כדי להישאר.

אז אני חוגגת את החורף. גם במטבח. מכינה מרקים, תבשילים מנחמים למיניהם, ירקות מבושלים (וקצת פחות סלטים טריים). כי ככה זה בחורף, וזה כל הכייף.

מה שכן, כשאני בסופר, אני מסתכלת כל פעם על החבושים המקסימים שם בצד ימין למעלה וקצת מצטערת. אבל ממש קצת, שלא יקפצו עכשיו כל אוהבי הקיץ ויגידו "אמרתי לך". לא, אני ממש לא מחכה לקיץ. אני פשוט מתלבטת מה להכין עם החבושים הנפלאים האלה (פרי של חורף, כמובן), שיתאים למזג האוויר המקסים הזה.

ואז אני פוגשת את רחל, חברה יקרה, שמספרת לי על מתכון חדש ש