036-1.jpg

הצטרפו ליותר מ-13,000 עוקבים וקבלו מתכונים ישירות למייל

תודה על הרשמתך!

  • שרון סער

בראוני'ז - וכל מילה נוספת מיותרת...


הרבה לפני ששוקולד עלית היה שוקולד פרה הוא היה שוקולד פופאי. זה היה לפני 40 שנה ויותר (לא ניכנס לפרטים מביכים) בתקופה שבה כל מכרי ומוקירי (קרי: סבא וסבתא) חשו חובה מוסרית לגרום לי לאכול. משהו. העיקר שאוכל ואעלה במשקל. וכל זה אחרי שבגיל שנה שקלתי, בשעה טובה כמו שאומרת אמא, שבעה ורבע קילו... אז אתם בטח מבינים את ההיסטריה. וכך קרה שבכל ביקור (והיו הרבה כאלה) היו מפנקים אותי בשוקולד פופאי. פאר היצירה של עולם הקולינריה הישראלי בשנות השבעים.

מי שזוכר/ת את שוקולד פופאי בודאי זוכר/ת גם, שאת העטיפות לא היו זורקים, חס וחלילה. את העטיפות היו אוספים, ושולחים לעלית ובכנגד כל 10 עטיפות (ריקות כמובן) - מקבלים פוסטר.

אז אני מודיעה כאן קבל עם ועדה. לי היו את כל הפוסטרים. סדרה ראשונה ושניה. פעמיים. כל כך הרבה שוקולד אכלתי בתקופה ההיא.

מאז עברו שנים. תת משקל הוא כבר ממש לא הקטע שלי (איך אומר פרופ' קרסו? "גם אני שקלתי פעם ארבעה וחצי ק"ג..." גאון, האיש פשוט גאון), אבל האהבה לשוקולד... זו האהבה הכי גדולה שלי. בכל מה שקשור לאוכל כמובן.

מריר אמיתי עם 60%-70% מוצקי קקאו (חלב ממש לא עובר אצלי ולבן זה לא שוקולד), עשיר, דחוס... מישהו אמר בראוניז???

בראוניז - הבלוג של שרון מקונדיטוריה שרון & רנה

בהחלט, בראוניז. הם ממש בליגת העל שלי, יחד עם פרלינים טובים, טראפלס משובחים, מרקיז שוקולד ועוד יצירות/יציקות מהסוג הנפלא הזה.

אז הרשו לי לפנק אתכם במתכון לבראוניז הכי טובים שאני מכירה.

בראוניז - הבלוג של שרון מקונדיטוריה שרון & רנה

מה נצטרך? (לתבנית בגודל 25 * 40 ס"מ)

375 גר’ שוקולד מריר משובח (מינימום 60% מוצקי קקאו)