*** פוסט שנולד ליום העצמאות אבל תקף בכל ימות השנה.
לא משנה כיצד חוגגים את יום העצמאות - עם חברים או משפחה, בבית או בחיק הטבע, בערב החג או בחג עצמו - זה תמיד יתחיל, יסתובב ויסתיים באוכל, והרבה.
לא משנה עם אתם מחובבי הברביקיו או הגריל, הבשר או הגבינות, הפשטידות או המאפים - סלטים הם תמיד חלק בלתי נפרד מהחגיגה: צבעוניים, מרעננים, טעימים ואפילו בריאים.
אז ממש ככה לכבוד החג - הנה כמה מהסלטים האהובים עלי ביותר:
סלט פרחוני ואביבי - סלט יפהפה, קוצר תשואות וודאי. מבחר סוגי עלים ירוקים, עגבניות שרי בכמה סוגים וצבעים, צנונית גמדית, זיתים טובים ופרחי מאכל לעיטור. רוטב ויניגרט משובח - ואתם מסודרים. המתכון המלא כאן.
סלט אפונים ובורגול בלימון ונענע - בורגול, כמה סוגי אפונה, המון נענע, לימון, שמן זעת ושום. מתכון מדוייק כאן.
סלט כתומים וסגולים - דלעת, בטטה, סלק וערמונים בניחוח אסיאתי. המתכון המלא כאן.
סלט קיצי ומרעננן של מלפפונים ובזיליקום - מלפפונים טריים במיוחד, קולרבי, צנוניות ובזיליקום. פשוט עד כדי גאונות. המתכון המלא ממש כאן
סלט ארטישוק כבוש - ארטישוק כבוש, תפוחי אדמה, ביצים, צלפים וזיתים. אחד הסלטים הכי טעימים שלי. המתכון המלא כאן
וכאן תמצאו עוד שלל רעיונות ליום העצמאות - סלטים, שיפודי חלומי, שיפודי אנטי פסטי... ועוד...
שפע של סיבות טובות לחגוג. ביום העצמאות, ובכלל...